Sinds maart 2015 kunt u in mijn praktijk advies krijgen over en producten kopen van Paula's Choice. 
Dit is de productlijn van de Amerikaanse ingrediënten-politie Paula Begoun. Zij heeft na jaren van het beoordelen van vele verschillende producten een eigen productlijn ontwikkeld. De producten bevatten goede werkzame bestanddelen, geen irriterende ingrediënten en hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

De producten van Paula's Choice zijn vrij van kleurstoffen en parfum en de grondstoffen zijn dierproef-vrij. Er zijn mogelijkheden voor alle huidtypes, huidproblemen en wensen.
Natuurlijk is het altijd mogelijk dat een zeer gevoelige huid op een ingrediënt reageert, aangezien geen huid hetzelfde is. Maar na lang zoeken denk ik in deze productlijn producten te hebben gevonden die door de meeste mensen goed verdragen worden en doen wat ze beloven.

Via deze website kunt u de producten rechtstreeks bestellen, maar het is ook mogelijk advies te krijgen en producten te bestellen in mijn praktijk, of telefonisch producten te bestellen. Deze producten kunt u dan afhalen of worden bij  aan huis bezorgd (Neer, Haelen, Nunhem, Buggenum, Roggel).